Bsdesmidse.nl
Image default
Dienstverlening

Letselschade advocaat Zoetermeer

Heeft u lichamelijk letsel opgelopen en wilt u een schadeclaim indienen bij de tegenpartij? Dan heeft u een letselschade advocaat nodig om u hierbij te helpen. Een letselschade advocaat kan al het juridische papierwerk van u overnemen. Letselschade zaken zijn vaak ingewikkeld en niet binnen een paar maanden afgerond. Een advocaat doet alles wat hij kan om te zorgen dat u zo snel mogelijk de gewenste schadevergoeding ontvangt. Voor een ervaren letselschade advocaat Zoetermeer kunt u terecht bij Thomas van Dijk. In de afgelopen jaren heeft hij al vele slachtoffers geholpen om hun zaak succesvol af te ronden.

Van Dijk advocaten

Thomas van Dijk en zijn collega’s zijn er voor slachtoffers van een ongeval op de werkvloer en mensen die betrokken zijn geraakt bij een verkeersongeval. Daarnaast kunt u bij Van Dijk terecht als u letsel heeft opgelopen als gevolg van een fout door een arts. Van Dijk werkt samen met verschillende specialisten die hem kunnen voorzien van kennis op een specifiek vlak. U kunt hierbij denken aan medisch specialisten en mensen die verstand hebben van arbo wetgeving. Alle kennis en ervaring is aanwezig om uw zaak tot een goed einde te brengen.

First party verzekering

Ingewikkelde letselschade zaken kunnen enkele jaren in beslag nemen. Dit komt doordat de schade geclaimd wordt bij de verzekering van de tegenpartij. Een logische oplossing zou zijn om de schade direct bij de eigen verzekeraar te kunnen claimen. Bij deze zogenaamde first party verzekering is de vraag wie aansprakelijk is, niet van toepassing. Dit scheelt heel veel tijd, maar uiteraard brengt het ook nadelen met zich mee. Zo zullen de kosten voor een verzekering er niet lager op worden. Meer over de first party verzekering vindt u op de website. Hier kunt u ook direct uw zaak melden, zodat Van Dijk contact met u op kan nemen.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/