Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

 Met een kunstrieten dak profiteert u van de volgende voordelen

Met een kunstrieten dak profiteert u van de volgende voordelen

Jarenlang hebben wetenschappers gezocht naar een andere optie voor natuurlijke rieten daken. Al die studie is niet voor niets geweest, want er is een fantastische creatie van kunstriet uit voortgekomen. Candur is een imitatie riet van hoge kwaliteit, gemaakt van PVC plastic en cellulose. Het riet heeft een mooie en bijna niet waarneembare rietstructuur.

 

De voordelen van Candur

Wilt u een nieuw rieten dak omdat uw huidige rieten dak verouderd is of wilt u het vervangen? Overweeg dan om uw bestaande rieten dak te laten vervangen door Candur. In vergelijking met natuurlijk riet zijn er verschillende voordelen aan het gebruik van kunstriet. Het is goed om te weten dat Candur vrijwel niet te onderscheiden is van echt riet. Candur is ook rotbestendig en waterdicht. Natuurlijk riet daarentegen is vatbaar voor rotting en verliest na enkele jaren zijn isolatiewaarde. Omdat de synthetische rietvorm niet onderhevig is aan deze catastrofale aantasting van het riet als gevolg van weersomstandigheden, stijgt uw isolatiewaarde met 350%.

 

Stel uw eigen dak helemaal zelf samen

U kunt uw eigen rieten dak ontwerpen met Candur. U kiest de mate van dikte, die varieert van 15 centimeter tot 20 centimeter. De diepte van het riet kiest u zelf; deze kan variëren van 15 millimeter tot 20 centimeter dikte. De lichte versie heeft hetzelfde uiterlijk als natuurlijk riet dat net gedekt is. Daardoor gloeit het enigszins gelig. De donkere variant is doffer en ziet eruit als riet dat al vele jaren op het dak staat.

 

Kiest u voor Candur?

Bent u enthousiast geworden over Candur na het lezen van al deze voordelen? Neem dan een kijkje op de website, daar kunt u meer informatie vinden over het kunstriet. Heeft u nog vragen of wilt u samenwerken? Neem dan contact met ons op!

https://www.candur.nl/