Bsdesmidse.nl
Image default
Mode en Kleding

Je bh’s zelf opvullen

Je bh’s zelf opvullen

Heb jij een bh gekocht, maar deze blijkt uiteindelijk toch net iets te klein te zijn, dan kun je deze prima zelf opvullen. Waar het voor velen misschien een ietwat vreemde gewaarwording is, is het helemaal niets om je voor te schamen. Het grote voordeel aan het opvullen van een bh, is dat je op een relatief goedkope en gemakkelijke manier de vorm van je borsten net iets groter en ook natuurlijker kunt laten lijken. Soms komt een net iets grotere cupmaat net iets mooier uit onder bijvoorbeeld een mooie stijlvolle jurk. Dus wil jij graag een wat grotere voorgevel, dan hebben we hier een aantal tips voor je.

Vul je bh op met sokken

Een klassieke manier om je bh op te vullen, is door gebruik te maken van sokken. Let er wel op, dat wanneer je dit doet, je wel kiest voor een bh die is voorzien van gevoerde cups. Die je dit bij een plunge bh bijvoorbeeld, dan zal het ontzettend goed zichtbaar zijn en dat wil je natuurlijk niet. Je kunt dus eenvoudig één of meerdere sokken achter je bh doen om het geheel wat op te vullen. Je kunt zelfs kiezen voor een bh die niet één maat groter is, maar zelfs twee maten groter is. Wil je eerst weten welke maat je zelf daadwerkelijk hebt, zorg er dan voor dat je je cupmaat eerst opmeet. Wanneer je dit hebt gedaan, kun je via een tabel eenvoudig je bh maat omrekenen.

Meerdere bh’s dragen

Wellicht niet direct de oplossing waar je zelf aan hebt gedacht, maar wel één die direct ontzettend effectief is. Logischerwijs werkt dit alleen wanneer je kleding draagt die volledig bedekkend is. Een diepe decolleté is in deze logischerwijs geen optie. Een sport bh met voorsluiting is overigens ook niet heel praktisch kunnen we je uit ervaring vertellen. Om ervoor te zorgen dat je beide bh’s zo optimaal mogelijk over elkaar kunt dragen, is het advies om het ene bh strapless te dragen en de andere met normale bandjes. Zo zullen de bandjes niet over elkaar schuren, waardoor je geen last kunt krijgen van een geïrriteerde huid. Enkele voorbeelden van bh’s die naast een sport bh niet geschikt zijn om over elkaar te dragen zijn onder andere een zwangerschaps bh, voedingsbh of een compressie bh. De meest geschikte bh’s om dit wel te kunnen doen, is met een ‘normale’ bh. Deze kun je in omvang eenvoudig verstellen en kunnen daarom prima over elkaar worden gedragen om je cupmaat ietwat groter te doen laten lijken.