Bsdesmidse.nl
Image default
Mode en Kleding

Galajurken als bruidsjurken, de perfecte oplossing voor een kleiner budget

Wanneer je op zoek bent naar een bruidsjurk met een beperkt budget, kan een galajurk de perfecte oplossing zijn. Bij Opaack Galerie bieden ze een zeer uitgebreid assortiment aan galajurken in Rotterdam. Maar ook voor basic bruidsjurken ben je hier aan het juiste adres. Deze galajurken en bruidsjurken zijn perfect voor wie op zoek is naar een mooie trouwjurk binnen een beperkt budget, of voor wie haar bruiloft wat meer ingetogen wil houden. Ook voor een bruiloft in het buitenland is een dergelijke jurk een uitkomst. De jurken zijn namelijk veel minder zwaar en gemakkelijker mee te nemen dan een traditionele trouwjurk. Tenslotte is een mooie galajurk perfect voor wie niet wil trouwen in traditioneel wit of ivoor.

Maak een keuze uit een zeer uitgebreid assortiment aan galajurken

Deze winkel in het centrum van Rotterdam is goed bereikbaar en biedt een zeer uitgebreid assortiment. Met honderden jurken op voorraad kan iedereen hier de geschikt gala- of bruidsjurk vinden. Ook voor de moeder van de bruid, de getuige en de bruidsmeisjes is hier ongetwijfeld een prachtige jurk te vinden. En elke maand komen er weer nieuwe jurken binnen. De collectie wordt dus zeer regelmatig uitgebreid met nog meer moois om het aanbod op peil te houden en te voldoen aan de allerlaatste trends. 

Kies voor een op maat gemaakte jurk

De winkel is gevestigd in de Modefabriek, waar coupeuses werken die jouw jurk direct zullen afspelden en kunnen vermaken. Zo weet je niet alleen zeker dat je jurk de perfecte lengte en pasvorm heeft voor jouw lichaam, maar je kunt je jurk dus ook direct mee naar huis nemen. Bij traditionele bruidswinkels zijn vaak lange levertijden en lange wachttijden voor het vermaken van je jurk. Galajurken moeten worden opgestuurd naar een coupeuse of fabrikant en hier kan weken overheen gaan. Wie snel een jurk nodig heeft is hier dus aan het juiste adres.