Bsdesmidse.nl
Image default
Mode en Kleding

De nageltrends voor deze herfst

De blaadjes vallen weer van de bomen, oftewel de herfst is aangebroken. Daarom geven we je nu de zes populairste nageltrends voor deze herfst. Van de verschillende kaki kleuren tot een klassieke french manicure, dit zijn de trends voor de herfst 2022.

  1. De klassieke french manicure

De french manicure is helemaal terug van weggeweest. De zomer french manicure trend was voorzien van een fel gekleurd randje, maar in de herfst komt de klassieke french manicure weer terug met een wit randje op je nagels.

  1. Naked nails

De ‘naked nails’ zijn eigenlijk het tegenovergestelde van de french manicure. Waar bij de french manicure het randje aan de bovenkant van de nagel gelakt is, is bij de ‘naked nails’ het randje aan de onderkant van de nagels gelakt. 

De ‘naked nails’ zijn extreem populair op TikTok en Instagram. Zeker wanneer dit randje gecombineerd wordt met een metallic kleur, heb je de volledige trend te pakken.

  1. Glazed Donut nagels

De Glazed Donut nagels noemen we ook wel dé Hailey Bieber nagels. Het is een nagellak met een subtiel roze kleur en extra glans. Hailey Bieber is als eerste gespot met deze nagels, waarna deze look is uitgegroeid tot een ware trend. 

  1. Airbrushed nagels

Airbrushed nagels zijn een ware herfst trend. Met een airbrush wordt de kleur op je nagels subtiel aangebracht en lopen de kleuren mooi in elkaar over. Het werken met een airbrush betekent wel dat je moet investeren in een airbrush. Daarnaast vereist het meer moeite om het onder de knie te krijgen.  

  1. Kaki tinten

Dé herfst kleur die ieder jaar terugkomt, is de kleur kaki. Ook dit jaar zijn de verschillende kaki tinten weer een hit voor je nagels én je outfit. Stem ze op elkaar af en je komt volledig in de herfststemming. 

  1. Klassiek rood

Naast de klassieke french manicure, zijn de klassieke rode nagels ook altijd een goede keuze. De kleur past perfect bij de herfstkleuren en geeft een warm gevoel. Match je rode nagels met een rode lippenstift en je herfstlook is helemaal compleet. 

Ben je als nagelstyliste klaar om de trends uit te gaan proberen bij jouw klanten? Koop dan de benodigdheden bij een nagelgroothandel. Zij hebben vaak de beste prijzen voor business to business klanten. Ga je bij jezelf aan de slag met deze trends? Koop dan de essentials bij de drogisterij of cosmetica winkel om de hoek. 

https://www.nailbar.nl/