Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Playstation Tegoed

Playstation tegoed kan het gamen op de Playstation zo nu en dan een stuk leuker maken. In games op de Playstation heb je in de meeste situaties bepaalde doelstellingen die je moet behalen. Het behalen van die doelstellingen is een enorme uitdaging, maar als het eenmaal gelukt is krijg je er dan ook een leuke beloning voor terug in het spel. Met Playstation tegoed kun je in veel spellen bepaalde elementen kopen, die ervoor zorgen dat je de doelstelling een stuk sneller of makkelijker kunt behalen. In bepaalde gevallen kan tegoed er ook voor zorgen dat de doelstelling zelf leuker wordt.

 

Wat is Playstation tegoed?

Playstation tegoed is in principe niets meer dan virtueel geld op de Playstation. Je kunt er spellen mee aanschaffen, maar ook elementen in spellen. Zo kun je bijvoorbeeld in schietspellen aan extra wapens komen doordat je je tegoed inzet. In voetbal spellen kun je betere voetballers krijgen en in avontuur spellen heb je de mogelijkheid in een mooiere en leukere wereld terecht te komen. In principe is het tegoed geld dat op je console staat en van daaruit kan worden uitgegeven.

 

Hoe werkt Playstation tegoed?

Playstation tegoed moet je aanschaffen. Dit kan bijvoorbeeld via internet. Wat je doet is het bedrag uitkiezen dat je als tegoed wilt hebben. Vervolgens betaal je dit bedrag online via je bankrekening. Het door jou uitgekozen bedrag gaat dan van je bankrekening af, maar komt na het proces op je Playstation te staan. Je krijgt na de betaling een code op je scherm. Deze code vul je in op je Playstation. Vervolgens staat het bedrag dat zojuist van je rekening af ging op je Playstation. Hiermee kun je spelletjes aanschaffen, maar je kunt het tegoed ook in spelletjes gebruiken om bijvoorbeeld punten mee te kopen. Met die punten kun je weer bepaalde zaken in het spel vrijspelen waardoor het spel een stuk leuker kan worden.