Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Scootmobiel kopen : 5 verschillende modellen

Wil je een scootmobiel kopen? Dan zal je moeten kiezen uit de verschillende modellen die beschikbaar zijn. Elk model heeft namelijk weer zijn voor- en nadelen. Een scootmobiel kopen is daarom geen makkelijke opgave en de verschillende merken en modellen die te verkrijgen zijn, maakt het er niet makkelijker op. Wil je een scootmobiel kopen? Lees dan gauw onze blog!

 

Scootmobiel met vier wielen

Wanneer je veel op pad gaat, wil je wel veilig en comfortabel op weg zijn. Een scootmobiel met vier wielen is daarom ideaal wanneer je dus even naar het winkelcentrum wilt gaan of je sociale contact wilt bijhouden. Doordat er vier wielen aanwezig zijn, heeft deze scootmobiel een stevige wegligging en kan je er ook niet snel uitvallen.

 

Scootmobiel met drie wielen

Ben jij veel thuis? Wanneer je veel thuis bent, heb je meer behoefte aan wendbaarheid. Doordat er maar drie wielen aanwezig zijn, kan je gemakkelijker om je eigen as draaien waardoor je een stuk makkelijker door huis kan manoeuvreren. Dat is natuurlijk ideaal, omdat je thuis over minder beweegruimte beschikt.

 

Opvouwbare scootmobiel

Een opvouwbare scootmobiel beschikt over alle voordelen van een normale scootmobiel. Een belangrijk verschil is dat deze scootmobielen inklapbaar zijn. Ze zijn dus ideaal wanneer je op reis gaat: door ze in te klappen nemen weinig ruimte in beslag. Bovendien zijn opvouwbare scootmobielen een stuk lichter dan een normale scootmobiel.

 

Scootmobiel met vijf wielen

Tot slot heb je ook nog scootmobielen met vijf wielen. Deze scootmobielen hebben een betere wegligging dan een scootmobiel met vier wielen. Bovendien kan je met een scootmobiel met vijf wielen op een veilige wijze op hogere snelheden behalen. Enige nadeel is dat deze scootmobielen een stuk duurder zijn in de aanschaf. Mochten deze scootmobielen te duur zijn, kan je altijd kijken naar een scootmobiel occasion met vijf wielen.