Bsdesmidse.nl
Image default
Dienstverlening

Thuis trainen in plaats van in de sportschool? Kies dan voor EMS fitness!

Wil jij graag thuis trainen in plaats van in de sportschool en wil je niet te lang bezig hoeven te zijn met sporten? Ben je dus op zoek naar een goede en effectieve training die je weinig tijd kost? Kies dan voor EMS fitness.

EMS is de afkorting van elektrische spierstimulatie. Met EMS fitness krijgen je spieren een extra stimulans van buitenaf door middel van elektrische impulsen. Wanneer je tegelijkertijd reguliere oefeningen uitvoert bereik je in een trainingssessie met EMS van maar 20 minuten hetzelfde als met een trainingssessie van 3 tot 4 uur in de sportschool. Daarnaast is de EMS fitness training geschikt voor het hele lichaam.

De elektroden zijn in een speciaal ontwikkeld stimulatiepak verwerkt. De 12 elektrodeparen die in het pak zitten zijn op diverse plekken in het pak verwerkt, zodat de verschillende spiergroepen op hun best worden gestimuleerd.

EMS apparaat met 70 fitnessprogramma’s

De elektroden in het stimulatiepak zijn verbonden met het EMS apparaat. Op het EMS apparaat staan 70 voorgeprogrammeerde fitnessprogramma’s. Van programma’s voor spierversterking tot programma’s voor het verminderen van cellulitis, je kan er alle kanten mee op. Je kan de trainingssessies variëren en diverse parameters zelf instellen.

Ga je voor de eerste keer een EMS fitness training doen? Begin dan bijvoorbeeld met een statische training. Bij een statische training hoef je zelf niet te bewegen, het EMS apparaat doet al het werk. Heb jij last van verminderde mobiliteit? Dan is de statische training ook erg geschikt voor jou. Wanneer je lekker gewend bent aan het EMS apparaat en de elektrische impulsen kan je je trainingssessies uitbreiden met dynamische oefeningen. Denk hierbij aan sit-ups, squats of lunges. Je bereikt het beste en maximale resultaat wanneer je oefeningen combineert met bepaalde EMS programma’s.

Huur een EMS apparaat bij StimaWELL

Het EMS apparaat en toebehoren kan je eenvoudig huren bij StimaWELL. Je huurt het apparaat, het stimulatiepak en 4 bandelektroden voor een duur van 3 maanden. Dit kost € 249,- . Na die 3 maanden stopt het abonnement automatisch. Bevalt deze manier van sporten en wil je de periode verlengen? Geen probleem!

 

https://ikwilstimawell.nl/