Bsdesmidse.nl
Image default
Bedrijven

Kassamedewerker: de 4 redenen waarom jij deze functie wilt!

Klaar voor jouw eerste of nieuwe baan? Maar weet je nog niet helemaal wat je wilt gaan doen? Dan is het overwegen van de functie als kassamedewerker nog lang niet zo’n slecht idee! Deze functie heeft namelijk onwijs veel aspecten waar velen niet bij stilstaan, maar die wel super leuk zijn! In dit blog vertellen we je alles over de 5 leukste redenen om voor deze baan te kiezen!

 

  1. Als kassamedewerker sparen voor jouw nieuwe auto

Altijd mooi meegenomen natuurlijk een zakcentje. Maar als je lekker wilt werken om te sparen voor bijvoorbeeld jouw eerste autootje, of misschien wel een vette vakantie met je vrienden? Dan is de functie als kassamedewerker perfect. Het salaris is niet verkeerd en je doet ook nog eens werkervaring op. 

 

  1. De functie als kassamedewerker is lekker flexibel

    Omdat de meeste winkels, met name supermarkten ruime openingstijden heeft is de functie als kassamedewerker zeer goed te combineren met school en chillen met vrienden. Even twee uurtjes hier en drie uurtjes daar! En een dagje in het weekend misschien? En natuurlijk tijdens de vakanties kan je veel werken om veel te kunnen sparen! Work hard, play hard!

 

  1. Gezellig en lekker sociaal bezig

Als kassamedewerker is het wel handig dat je open staat om contact te leggen met de klanten. Ook meteen een leuke oefening voor degene die wat verlegen zijn. Uit ervaring weten we dat vrijwel iedereen socialer wordt door het werk als kassamedewerker. Vind je het al erg leuk om contact te leggen dan is deze job helemaal perfect voor jou! 

 

  1. Een kassamedewerker maakt vrienden


Vaak zijn de tijden wanneer jij werkt als kassamedewerker de tijden dat veel jongeren aan het werk zijn. Dit is een van de plekken waar hele vriendengroepen ontstaan! Samen lunchen, samen fietsen naar het werk en weer naar huis natuurlijk. Buiten dat het erg gezellig is, is het ook erg handig! Kun je bijvoorbeeld onverwachts toch niet werken door een tentamen, dan kun je altijd proberen om met iemand te ruilen uit jouw vriendengroep. Lekker makkelijk!