Bsdesmidse.nl
Image default
Bedrijven

Verven doet u met Moosefarg!

Wilt u Whitewash verf gebruiken? Dan raden wij u Dimma aan van Moosefarg. Dimma betekent mist, nevel in het Zweeds: half transparante matte white wash verf geschikt voor buiten en binnen. Geeft een waas (white wash) over het hout maar u blijft het hout er doorheen zien. Voor betimmeringen, vloeren, meubels. Kleur wash: als u geen white wash wilt maar een grey wash of een andere kleur dan kunt u zelf uw kleur kiezen met Dimma half transparante wash. Lees meer over white wash verf en grey wash verf

Whitewash verf is niet het enige in ons assortiment. We hebben voor u binnen en buiten verf. Maar ook beits. Beitsen is het aanbrengen van een transparante of dekkende laag om vezels van bijvoorbeeld hout te beschermen tegen weer en wind en het oppervlak een mooi uiterlijk te geven. In tegenstelling tot vernis en lak, in de volksmond vaak verf genoemd, dringt beits gedeeltelijk in het hout. Moose Färg matte buitenbeits heeft een open structuur en vormt geen afdekkende film. Daarom ademt het hout mee en kan ook met krimpen en uitzetten meewerken. De beits is waterafstotend (druppels glijden er af) en conserverend. Geschikt voor alle ondergronden, met lijnolie en alkyd is waterverdunbaar, naar eeuwenoude buitenbeits receptuur.

Buitenbeits van Moose Färg kan worden gebruikt voor ruw behandeld hout of sterk verweerd hout maar ook op gladgeschaafd hout. U heeft daarbij geen grondverf of primer nodig vochtregulerend en gemakkelijk in onderhoud want schuren is niet nodig als u weer gaat verven. Vormt geen film over het hout maar heeft een open structuur. Daarom kan het hout ademen en bladdert het niet als het hout krimpt en uitzet.

Moosefarg verf is gemakkelijk in gebruik. Geen kwaststrepen te zien, droogt namelijk mooi egaal op. Het ruikt aangenaam is tegenstelling tot de meeste verven. Bij gemaakte vlekken gaat het met lauw water en zeep zo uit kleren en kwasten. Er zitten geen organische oplosmiddelen. Daarnaast is het verdunbaar met water. U heeft geen grondverf of primer nodig. Al te meer redenen om snel aan de slag te gaan Moosefarg.

https://www.moosefarg.nl/