Bsdesmidse.nl
Image default
Bedrijven

Waar kan je het beste inspiratie opdoen voor je woning?

 

Een huis is het middelpunt en het hart van een familie of stel. Een huis is om te leven en is er ook om verbeterd te worden. Vaak ben je na een paar jaar uitgekeken op je huidige interieur of een kamer zoals je badkamer of ‘master bedroom’. Waar kan je nou het beste de leukste tips voor interieurinrichting vandaan halen? We leggen het je uit in onderstaande blog, zodat jij je huis weer als een thuis kan laten voelen.

 Tot ongeveer 15 jaar geleden was het ongebruikelijk om woontrends te spotten op het internet. Dit werd dan ook vooral gedaan in bekende magazines, beurzen of men ging naar de woonwinkels of woonboulevard. Met de komst van het internet zijn er vandaag de dag ongekend veel mogelijkheden voor het opdoen van inspiratie en dat binnen één handomdraai via je smartphone of desktop.

 Met platformen als Pinterest, maar ook Tumblr is het super makkelijk om voor jouw favoriete stijl duizenden afbeeldingen te ontdekken waar altijd iets bij zit wat jij leuk vindt. Maar denk ook aan blogs, vlogs of andere sociale platformen als Instagram waar ook speciaal toegewijde pagina’s zijn voor bepaalde stijlen en smaken. Daarnaast zijn de meeste woonmagazines nu ook verhuisd naar een online format, waardoor artikelen op een behapbare manier op de online kanalen geconsumeerd kunnen worden door de doelgroep. Super simpel!

 De voordelen bij online blog websites die je bij Pinterest en andere socialemediaplatformen mist is dat deze websites vaak simpele en overzichtelijke lijstjes maken en de bezoeker meteen de mogelijkheid geven om het product te kopen bij een van de speciaal geselecteerde webshops of winkels.

 Natuurlijk kan je ook direct naar de grote webwinkels zoals Leen Bakker, Karwei of Bol.com, maar de specialisten achter de meeste woonblogs hebben de de beste deals en nieuwste huis trends zodat er altijd wat voor jou bij zit. Onthoud dus de vele mogelijkheden die je hebt wanneer je woning een opfrisbeurt nodig heeft of wanneer je gaat verhuizen. Inrichting en verandering kan spannend zijn, vooral als je huidige inrichting al lang hetzelfde is. Gebruik daarom meerdere kanalen in plaats van een. Vraag daarnaast ook eens je vrienden of familie om tips en tricks, maar ga natuurlijk altijd op je eigen gevoel af!

https://www.eigenhuisenplant.nl/