Bsdesmidse.nl
Image default
Dienstverlening

Zoekwoorden analyse door SEO bedrijf

Wil je weten waar jouw doelgroep op zoekt in Google als ze jouw producten of diensten willen vinden? Dan kun je een zoekwoorden analyse (laten) uitvoeren. Hiermee wordt gekeken naar de zoekwoorden waarop jouw website gevonden wordt, maar ook die van de concurrent. Je kunt je zoekwoorden analyse uitbesteden aan een SEO bedrijf zoals Proseo. Wij hebben alle kennis en tools in huis om een compleet overzicht te krijgen. Vervolgens kunnen we er ook voor zorgen dat de juiste zoekwoorden verwerkt worden in je website content.

Zoekmachine optimalisatie technieken

Een zoekwoorden analyse is een van de eerste stappen die we nemen als we je website gaan optimaliseren. Maar er zijn nog meer effectieve manieren om ervoor te zorgen dat jouw website bovenaan komt te staan in de zoekresultaten van Google. Zo passen we bij Proseo ook vaak linkbuilding toe, waarbij je website in feite wordt gelinkt met andere websites. Hiervoor beschikken we over een groot netwerk van kwalitatieve websites, die door Google als relevant en betrouwbaar worden beschouwd. Is je website hiermee gelinkt, dan heeft dit een positief effect op je positie in de zoekresultaten. Daarnaast kijken we naar de gebruikerservaring, ofwel user experience (UX) van je website. Een goede UX zorgt ervoor dat bezoekers langer blijven hangen. Ook niet onbelangrijk voor je conversies dus.

Google advertenties

Naast organische zoekmachine optimalisatie houdt Proseo zich ook bezig met zoekmachine marketing (SEA). Door advertenties te plaatsen kun je heel doelgericht potentiële klanten aanspreken en ervoor zorgen dat ze direct op jouw website terecht komen. Elke keer als iemand op jouw advertentie klikt betaal je hiervoor, maar het heeft wel direct effect op je conversies. Wil je samen met Proseo werken aan de vindbaarheid van je website? Neem dan vandaag nog contact op en vertel ons wat je wilt bereiken.

https://www.proseo.nl/