Bsdesmidse.nl
Image default
Cadeau

Armbanden Advies

Armbanden kunnen bij vele gelegenheden worden gedragen, en zijn veelzijdig genoeg om zowel bij formele als bij vrijetijdskleding te passen. Veel mannen dragen armbanden om een goed doel te steunen, terwijl anderen ze gewoon voor de lol dragen. Wat het geval ook is, een goede keuze voor mannen is een verscheidenheid aan stijlen en materialen. Een eenvoudige armband van leer of kristal staat goed bij bijna elke outfit. Als je echter op zoek bent naar een opvallend stuk, zal een duurdere stijl je het beste staan.

Als je een nieuwe armband kiest, moet de maat passen bij je pols. U kunt dit doen door met een flexibel meetlint uw polsbeen op te meten. Voeg vervolgens 3/4″ tot 1″ toe aan die maat om een goede pasvorm te krijgen. De polsomvang van een gemiddelde vrouw ligt meestal tussen 3/4″ en 1″. Om het u gemakkelijker te maken, hebben wij een armbandmaattabel opgesteld om u te helpen de juiste maat te bepalen.

Tijdens de 20e eeuw nam het aantal armbanden toe, maar ze werden nog steeds gecategoriseerd door hun stijl. Terwijl de jaren 1920 de opkomst van plastic zagen, was zilver nog steeds het meest populaire materiaal voor massaproductie. Dit maakte het betaalbaar, maar had nog steeds dezelfde glans als goud. Toen de late 19e eeuw ten einde liep, verschoven de sierlijke ontwerpen van armbanden naar de moderne, strakke lijnen van de Art Deco periode. Gelukkig zagen de jaren 1970 een heropleving van de armband. Brede manchetten en armbanden kwamen weer in de mode.

Er zijn enkele algemene regels die u moet volgen bij het kopen van een armband, en deze zijn het belangrijkst om te onthouden: pasvorm is de sleutel. Grotere polsen hebben een grotere armband nodig, terwijl kleinere polsen een kleinere nodig hebben. De armband moet goed passen, en te grote metalen armbanden zijn vervelend! Lichtere metalen armbanden kunnen echter meer bewegingsvrijheid bieden. Om dit te voorkomen, moet de armband dicht bij de maat van je pols passen. En, als je niet zeker weet welke armbandmaat je moet kiezen, lees dan verder!
Stijl

Ongeacht de stijl, de juiste maat is een belangrijke stap in het maken van sieraden. Het kiezen van de verkeerde maat kan leiden tot slecht passende sieraden. Echter, als je de juiste maten, moet je geen problemen hebben het dragen van uw sieraden. Deze handleiding leert u hoe u de grootte van armbanden en andere pols sieraden, met inbegrip van manchetten, armbanden, en enkelbanden. Je zult verbaasd zijn hoe eenvoudig het is!
Stapelen

Het stapelen van armbanden is een makkelijke manier om je sieraden te mixen en matchen en het een unieke look te geven. Je kunt verschillende vormen en maten mixen en matchen, maar een van de meest aantrekkelijke looks ontstaat door verschillende stijlen en ontwerpen te mixen. Het contrast in vormen en maten creëert een opvallend effect wanneer u ze samen draagt. Ronde armbanden zien er bijvoorbeeld prachtig uit als ze gestapeld worden met langwerpige en zeshoekige armbanden. Deze stijl zorgt ervoor dat je stapel er niet saai uitziet door er beweging in te brengen.

Het stapelen van armbanden kan je arm er ook zwaar uit laten zien, dus blijf bij monochrome of eenvoudige outfits. Als je meerdere armbanden draagt, kun je het beste een paar verschillende stijlen kiezen, zodat je pols er niet rommelig of te vol uitziet. Meagan Concessio, een styliste van beroemdheden, stelt voor om één armband met twee kleinere te dragen en te veel grove armbanden te vermijden.
Thema’s

Er zijn veel thema’s voor armbanden. Een van de meest populaire is dieren. Er zijn veel verschillende soorten paardenbedels, en je kunt er een kiezen die specifiek bij jouw favoriete dier past. Een ander populair thema is kruisen, die er in gewone en flamboyante versies zijn. Andere thema’s zijn harten, tekens van de dierenriem, verjaardagen en zilveren bedels. Hier zijn wat ideeën om je eigen thema te inspireren. Al deze armbanden zullen zeker indruk maken.

Je kunt verschillende thema’s voor armbanden vinden op basis van de persoon die ze draagt. Als u op zoek bent naar een romantisch gebaar, overweeg dan het krijgen van uw significante andere een dier-thema armband. Dit is vooral ideaal voor iemand die van dieren houdt. U kunt ook kiezen voor een hart-thema armband voor uw echtgenoot. En als je iemand wilt laten zien dat je om hem of haar geeft, kun je kiezen voor een armband met een sportthema, met het logo van je favoriete team.
Een sluiting kiezen

Er zijn veel verschillende soorten sluitingen voor je armband. Sommige zijn veiliger dan andere, maar de meeste zijn eenvoudig te gebruiken en zullen niet aan haar blijven haken. Als u een sluiting voor een armband koopt, moet u er een kiezen die gemakkelijk om en af te doen is. U moet ook een sluiting kiezen die niet te veel precisie of extra handen vereist. Bovendien moet u ook een sluiting kiezen die niet aan haar blijft haken of haken.

Onder de vele soorten sluitingen kunt u kiezen voor een kreeft-, haak- of veerringsluiting. Deze zijn het goedkoopst, maar breken snel en zijn niet zo stevig als andere sluitingen. Veerringsluitingen zijn een klassieke optie voor je armband en zien er sierlijk uit. Maar als je een krap budget hebt, kun je ook kiezen voor een sluiting van goud, zilver of platina.