Bsdesmidse.nl
Image default
Cadeau

Bedrukte mokken: het ideale relatiegeschenk

Bij iedereen thuis staat het keukenkastje vol met verschillende soorten mokken. Wellicht heb je zelfs een favoriete mok waaruit de koffie het allerlekkerste smaakt. Ook op kantoor is de kast met mokken flink gevuld. Wij Nederlanders drinken veel koffie, gemiddeld zelfs meer dan 2 koppen koffie per dag. Twee koppen koffie, dat betekent dat er ook ontzettend veel mokken worden gebruikt. Een standaard witte mok spreekt niets uit, gemiste kans! Met een bedrukte mok kan jij je merk laten spreken. De mogelijkheden voor het bedrukken van een mok zijn eindeloos. Dit is dan ook de reden dat bedrukte mokken het ideale relatiegeschenk zijn.

 

De mok

 

Een bedrukte mok als relatiegeschenk geven begint natuurlijk bij de mok zelf. Bij het woord mokken denk je waarschijnlijk al snel aan de klassieke witte (keramische mok), maar er zijn tegenwoordig veel verschillende varianten. Wat vind je bijvoorbeeld van een mok die je kunt beschrijven met een krijtje? Of past een duurzame bamboe variant meer bij jouw bedrijf of boodschap? De keuze is aan jou! Je kunt de mokken vervolgens voorzien van jouw logo, een afbeelding of misschien van een slogan. Op deze manier maak je de mok persoonlijk. Zorg voor een passende, originele bedrukking. Hiermee zorg jij ervoor dat jouw mok steeds opnieuw uit de kast wordt gepakt om koffie of thee mee te drinken. Hierdoor zijn er veel contactmomenten met jouw bedrukking!

 

De bedrukking

 

Zoals we hierboven al even benoemden wil je natuurlijk graag dat je bedrukte mok veel wordt gebruikt. Het is belangrijk dat de mok en voornamelijk ook de bedrukking van de mok hiertegen bestendig zijn. Een van de punten waar je voornamelijk op moet letten wanneer je bedrukte mokken als relatiegeschenk wilt geven, is of de bedrukking van de mok vaatwasbestendig is. Het zou zonde zijn wanneer je een mok cadeau geeft dat deze na een aantal keer gebruiken en wassen al volledig is vervaagd. Tegenwoording kunnen mokken op verschillende manier bedrukt worden, deze verschillende druktechnieken zijn ook verschillend bestend tegen de vaatwasser. Wij nemen bijvoorbeeld tampondruk als voorbeeld, hierbij kan het voorkomen dat de bedrukking uiteindelijk vervaagd. Gelukkig gebeurt dit erg geleidelijk, de vervaging zal pas na honderden wasbeurten zichtbaar zijn. Bij andere bestaande druktechnieken zoals bijvoorbeeld de zeefdruk, lasergravure, transfer en sublimatie, zal de bedrukking op den duur ook gaan vervagen. Zwart wordt dan bijvoorbeeld donkerbruin.

Bedrukte mokken van BudgetGift

Voel jij je al geïnspireerd en wil je mokken laten bedrukken? Bij BudgetGift ben je aan het juiste adres! BudgetGift is al jaren een gerenommeerde naam in de relatiegeschenkenbranche. Het bedrijf in Deventer heeft een groot assortiment, klantvriendelijke medewerkers en erg scherpe prijzen. Wil jij de relaties met partners versterken? Kies voor BudgetGift relatiegeschenken! Naast mokken vind je op deze website nog veel meer soorten relatiegeschenken. Neem gerust een kijkje.

 

https://www.budgetgift.nl/