Bsdesmidse.nl
Image default
Cadeau

Een bierglas graveren – een cadeau voor ieder feest

Welk cadeau zou je je beste vriend willen geven? Welk cadeau past bij je vader? Welk cadeau zou je opa nog leuk vinden? Juist, een bierglas met een persoonlijke tekst, een eigen naam of een logo. Als je een bierglas laat graveren en die als cadeau geeft, is het altijd een geslaagd cadeau. Helemaal met bijbehorende inhoud: een bierpakket, een bierfles of een speciaalbiertje. En pak je helemaal uit, dan is een droge worst, een stuk kaas of borrelnoten ook wel erg leuk om erbij te geven.

Bierglas graveren met je eigen tekst

Maar eerst het bierglas. Wat grafeer je eigenlijk op een bierglas? Dat ligt uiteraard aan de ontvanger van het cadeau. Hoe goed ken je hem of haar? Wat is gepast in de setting? Bij de meeste partijen is het mogelijk om een logo te laten graveren, een quote of een naam. Leuke voorbeelden voor het graveren van een bierglas zijn:

  • ’Gefeliciteerd, Abraham’, als je vader of collega 50 is geworden.
  • ’Proost op het leven en op elkaar’, als je je geliefde wilt verrassen.
  • ’Je bent een toppertje’, als je iemand wilt bedanken of als afscheid van een collega.
  • ’Geslaagd, daar moet op gedronken worden!’ Voor het slagen van je boer, zus, neef of nicht voor de eindexamens of opleiding.

Tuurlijk is het ook een optie om een bierglas te graveren als je een bruiloft geeft, als bedankje aan de gasten. Of als je een besloten personeelsfeest hebt, om het logo van het bedrijf te laten graveren. Of als relatiegeschenk met kerst bijvoorbeeld. Of graveer de datum van de dag dat het bruidspaar in het huwelijksbootje stapte. Het is allemaal mogelijk. Weet jij al wanneer je een gegraveerde bierglas cadeau wilt doen?

Bestel je gegraveerde bierglas online

Bierglas graveren? Online zijn er veel opties om je bierglas te laten graveren. Ook is er keuze uit verschillende bierglazen. Bij Personal Surprise kun je elf het cadeau uitzoeken en het glas zelf ontwerpen, gewoon online. Deze partij lastert je gekozen glas met een laser, voor optimaal behoud van de gravure. Kijk op hun site voor de mogelijkheden.

https://www.personalsurprise.nl/