Bsdesmidse.nl
Image default
Cadeau

Verschillende feestartikelen die je nodig hebt bij jouw volgende verjaardag

Mocht je nou binnenkort 40 jaar worden dan heb je zeker weten een mooie opblaaspop 40 jaar nodig! Mensen denken wel eens dat 40 worden echt helemaal geen boeiende verjaardag of leeftijd is. Meestal geef je alleen een groot feest als 18, 21 of misschien 50 of 60 jaar wordt, maar ook als je 40 wordt is er reden voor een feestje. Voor zo’n leuk feest heb je veel verschillende dingen nodig. Denk aan lekker hapjes, slingers en goede muziek. Als je nou niet zoveel inspiratie meer hebt voor lekkere hapjes en leuke muziek dan zou ik zeker even verder lezen.

Lekkere hapjes om uit te delen

Je kent het wel; die Hollandse hapjes van augurk met worst tot blokjes kaas tot kaasstengels. Misschien ben je deze wel helemaal zat en wil je voor je volgende verjaardag eens een keer wat anders. Een leuk idee is om groentes in lange stukken te snijden zoals paprika, selderij en wortel. Vervolgens kan je zelf een dipje maken (of in de winkel kopen) en dan kan je de groentes hier in dippen. Heel erg lekker en toch ook gezond. Als je meer van ongezond houd kan je tortilla’s bestrooien met cheddar kaas, crème fraise en pepers en ze daarna in de oven doen. Zo heb je gegarandeerd lekkere hapjes.

Los gaan met ballonnen

Nu je de lekkere hapjes allemaal klaargemaakt hebt, is het tijd om je huis ook nog een beetje gezellig te gaan versieren. Het is erg leuk om de versiering aan een bepaald thema te houden. Een voorbeeld hiervan is zwart met goud, een erg sjiek thema. Je kan zwart met gouden slingers kopen en goud bestek en wijnglazen. Ook kun je de gasten in thema laten komen. Ballonnen met een gouden kleur zijn ook super mooi om op te hangen. En natuurlijk niet je eigen bijpassende outfit vergeten aan te trekken.