Bsdesmidse.nl
Image default
Verbouwen

Containerverhuur, de oplossing voor tijdelijke opslagproblemen!

 

Heeft u problemen met beheren van uw opslag? Heeft u een project voor de boeg maar komt u ruimte te kort? Midden in een verhuizing en wilt u de inboedelopslag in de buurt van he nieuwe huis opslaan? De containerverhuur van Zelfbouwcontainer is dan de oplossing voor u! Bij zelfbouwcontainer kan u een opslagcontainer huren voor een bepaalde periode, zo heeft u nooit ruimte te kort en zit u ook niet voor altijd vast aan een container.

 

Containerverhuur, hoe of wat?

 

Ik hoor u al denken, de containerverhuur hoe zit dat nou? Ik krijg dat toch nooit meegenomen naar huis en heb toch ook helemaal geen tijd om het op te halen. Dat is helemaal geen probleem. Bij de containerverhuur van zelfbouwcontainer is er ook de mogelijkheid om de demontabele container aan huis te laten afleveren. Op deze manier heeft u doormiddel van containerverhuur opslag zonder er al te veel moeite voor hoeven te doen. U selecteert dus op de site welke maat materiaalcontainer u wilt en voor hoelang. Vervolgens zal zelfbouwcontainer de demontabele opslagcontainer op adres afleveren. Vanuit daar hoeft u hem alleen nog zelf op te bouwen. Dit is echter binnen 10 minuten gebeurt zonder gebruik van gereedschap. Wanneer de periode is verlopen zal zelfbouwcontainer de container weer ophalen. 

 

Containerverhuur, ideaal voor een verhuizing!

 

De containerverhuur van zelfbouwcontainer biedt u de ideale oplossing voor tijdelijke opslag tijdens verhuizingen. Doordat de 10 ft containers in verschillende maten verkrijgbaar zijn kan u zelf bepalen hoeveel ruimte u nodig heeft. De materiaalcontainers zijn ideaal om uw gereedschap en dergelijke in te bewaren. Maar ook zeker ideaal om inboedel in te bewaren. Zo kan u al uw inboedel al bij het nieuwe huis hebben zodat het er gelijk in kan wanneer het klaar is. Doordat de zelfbouw container is voorzien van een dubbelslot kan het gewoon op slot. Zo hoeft u niet bang te zijn voor diefstal tijdens verhuizing.

 

Container als bouwbakkie

 

De bouwcontainers van de containerverhuur zijn ook geschikt om te gebruiken als bouwbakkie. Doordat de containers demontabel zijn, zijn deze makkelijk te verplaatsen. U kunt de bouwcontainer dus makkelijk verplaatsen over het bouwterrein. Binnen in het bouwbakkie is genoeg ruimte voor een tafel met stoelen, een koffiezetapparaat en dergelijke. Op deze manier is de bouwcontainer van containerverhuur een ideale plek om even uit te rusten in de bouw. Geen zitruimte nodig maar juist extra opslag op de bouwplaats. Dan komt de bouwcontainer ook goed uit. Door het dubbele slot is kan het apparatuur en gereedschap prima achter gelaten worden zonder bang te zijn voor diefstal. Dit voorkomt het onnodig slepen met al het apparatuur. Dit beperkt dan ook gelijk het risico op schade. 

 

Containerverhuur opslag voor scholen.

 

De containerverhuur van zelfbouwcontainer is zelfs een mogelijkheid voor scholen. Bent u bezig aan een verbouwing en heeft u geen plek meer voor al het speelgoed dat gebruikt wordt in de pauze? Dan komt de containerverhuur perfect uit. De containerverhuur biedt gemakkelijk opslag voor al het speelgoed. Verder beschadigt de container niet makkelijk. Op deze manier hoeft u niet bang te zijn dat er deuken inkomen tijdens het buitenspelen van de container. Bent u dus op zoek naar een tijdelijke opslag die niet beschadigt kan worden? Dan is de containerverhuur van zelfbouwcontainer de oplossing voor u!

 

Soorten containers die verhuurt kunnen worden.

 

Er zijn veel verschillende soorten en maten containers die klaar staan om verhuurt te worden aan u, de opslagcontainers zijn van 1 bij 2 meter tot 6 bij 2 meter. Er kunnen enkele of dubbele deuren in en zelfs raamkozijnen. En de opslagcontainers zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Elke optie van verhuur is mogelijk, dit om u van een zo goed mogelijke opslag locatie te voorzien. De containers verzorgen een veilige en goed tegen weersomstandigheden bestendige thuishaven voor al u dierbare of overige spullen.

 

Taken van de verhuurders.

 

De containerverhuurders zorgen dat u in al uw behoefte wordt voorzien. Van het bespreken met u wat voor container u graag wilt huren tot het plaatsen en volledig gereed maken van de verhuurde opslagcontainer. De snelbouwcontainers maken hun naam ook waar aangezien zij binnen enkele minuten zijn opgebouwd door het verhuurbedrijf, dit zorgt ervoor dat u op de afgesproken tijd direct aan de slag kan. Ook is de verhuurtijd erg snel, de meeste bestellingen worden afgeleverd binnen een tijdsbestek van een dag tot een enkele week. Verder is de verhuurder altijd bereikbaar zodat u uw container op locatie kan laten repareren of de verhuurperiode kan verlengen.

 

Neem contact op.

 

Heeft u interesse in de containerverhuur of heeft u nog vragen? Wees niet bang en neem contact met ons op! Dit kan via 085-0685590 of va info@zelfbouwcontainer.nl. Wilt u de containers eerst bekijken? Ook dit is mogelijk neem telefonisch contact op voor een afspraak en wij verwelkomen u graag op de Warmoeziersweg 20 te Bergschenhoek. Bestel nu of vraag uw offerte aan!

https://www.zelfbouwcontainer.nl/