Bsdesmidse.nl
Image default
Auto's en Motoren

Snelcursus auto theorie, haal binnen 1 dag je theoriecertificaat!

Ben jij op zoek naar iemand die jou kan helpen bij het halen van je auto theorie certificaat? Zoek niet verder maar neem zeker eens een kijkje op www. gelijkgeslaagd. nl. Wij geven zeer goede theoriecursussen, die door heel Nederland aangeboden worden. De cursus die wij aanbieden is een snelcursus auto theorie. Dat houdt in dat onze cursus maar 1 dag van je tijd in beslag neemt! Je haalt zelfs op dezelfde dag je theorie certificaat bij het CBR. Binnen 1 dag heb jij dus je auto theorie behaald en kan je je gaan focussen op het halen van je praktijk examen.

Het dagschema

Vroeg in de ochtend gaat de cursus van start, zo rond een uurtje of 07.00. Je maakt kort kennis met de docent en alle cursisten en krijgt een lekker bakje koffie of thee van ons. En dan gaan we de theorie leren. Alle theorie wordt op een relaxte manier behandeld. Trucjes en tips om de theorie nog beter te kunnen onthouden krijg je van onze docent. We laten je veel praktijkvoorbeelden zien waardoor situaties beter te herkennen en onthouden zijn. Alle verkeersregels, gevaarherkenning, verkeersborden en gebodsborden worden je op die manier makkelijk aangeleerd. Ook de verkeerswetten komen aan bod. Wanneer we je alle theorie hebben aangeleerd ga je aan de slag met oefen examens. Dit zijn oude examens van het CBR, perfect dus om mee te oefenen. Je komt hierdoor namelijk meteen in aanraking met de diverse vraagstellingen op het examen, waardoor je je nog beter kan voorbereiden op je echte examen.

Tijdens de cursus kan je al je vragen stellen. En wanneer je iets best lastig vindt leggen we je het gewoon nog een keer uit, net zolang totdat je het goed begrijpt. Rond het middaguur krijg je een heerlijke, goed verzorgde lunch van ons. Tijd om even lekker te ontspannen en van de lunch te genieten. Na de lunch kan je nog even de theorie herhalen. Daarna vertrekken we met elkaar naar de locatie van het CBR, waar je examen op je wacht. Het examen duurt 35 minuten en daarna hoor je meteen of je geslaagd bent!

Auto- en motor theoriecursussen

Schrijf je snel in voor onze autotheorie cursus! Daarnaast geven wij nu ook een motortheorie cursus. Dus of je nu gaat voor je auto- of je motorrijbewijs, wij helpen je met het aanleren van de theorie zodat je er zeker van bent dat je zal slagen!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/