Bsdesmidse.nl
Image default
Winkelen

Soorten kerstverlichting die je dit jaar kunt ophangen!

Kerstverlichting zoals die van kerstverlichtingbuiten.com bestaan ​​al meer dan een eeuw en zijn nog steeds populair. Ieder jaar zijn er nieuwe soorten kerstverlichting op de markt, waardoor we allemaal nieuwe opties hebben om ons huis te decoreren. In dit artikel worden 8 soorten kerstverlichting besproken die je dit jaar kunt ophangen!

IJspegel verlichting

IJspegel verlichting is het klassieke kerst licht. Een ijspegel licht is een lange, dunne lamp die aan een draad hangt. IJspegel lampen zijn er in veel verschillende kleuren en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Ze worden vaak gebruikt in slingers rond bomen en huizen. Je kunt ze natuurlijk ook afzonderlijk aan takken hangen. IJspegels zijn er in verschillende lengtes, dus je kunt er een kiezen die bij jou behoefte past. Je kunt deze lampen eenvoudig ophangen met touwtjes. Op die manier kun je ze bijvoorbeeld gemakkelijk in een boom hangen. Heb je thuis veel ramen? Of wil je een ruimte verlichten met meerdere lichtsnoeren? Dan zijn deze lampen ideaal!

LED ijspegel verlichting

Led ijspegel verlichting is een goede optie. Ze zijn energiezuinig, eenvoudig te installeren, duurzaam en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. LED ijspegel lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes. Op deze manier kun je eenvoudig je huis versieren tijdens de feestdagen. In principe zijn deze lampen precies hetzelfde als de lampen die we hebben besproken in de vorige paragraaf. Het enige verschil is dat deze gemaakt zijn met LED verlichting. Een meer duurzame optie die vooral in deze tijden een zeer goede keuze is! 

Koppelbare kerstverlichting

Koppelbare kerstverlichting is de perfecte aanvulling op je kerstversiering. Ze zijn er in verschillende maten en kleuren, zodat je precies kunt kiezen wat je nodig hebt voor je tuin. Koppelbare kerstverlichting bestaat uit kleinere lichtstrengen die gemakkelijk aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Op deze manier kun je eenvoudig de lengte veranderen, of zelfs meer strengen toe te voegen als je dat wilt. Je kunt deze strengen gebruiken op bomen, daken, muren, hekken en zelfs brievenbussen of schuren.

Mini Lampen van commerciële kwaliteit

Mini Lampen van commerciële kwaliteit zijn duurzamer dan standaard mini lampen en gaan langer mee. Ze zijn een goede keuze voor buitenshuis, vooral als het buiten koud is en de temperatuur onder het vriespunt daalt. De extra duurzaamheid van mini lampen van commerciële kwaliteit maakt ze een slimme keuze, omdat ze niet zo gemakkelijk doorbranden. Hierdoor hoef je ze minder vaak te vervangen. Commerciële kerstverlichting is in eerste instantie wel wat duurder dan gewone verlichting. Ze zijn dus misschien niet ideaal als je een krap budget hebt. Ben je op zoek naar kwaliteit? Dan zijn ze de investering zeker waard!

LED mini verlichting

LED mini lampen zijn geweldig voor het decoreren van kleine voorwerpen, zoals kerstbomen, kransen en andere kerstversieringen. Ze zijn ook erg helder, waardoor ze ideaal zijn in grotere kamers of tuinen. In tegenstelling tot gewone mini lampen die moeten worden aangesloten op een stopcontact of verlengsnoer, kunnen LED lampen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Ze zijn gebruiksvriendelijk en gaan tot 100 keer langer mee dan standaard gloeilampen. LED mini lampen zijn er in verschillende stijlen, waaronder gekleurde glazen lampen, matte gloeilampen, heldere gloeilampen en meer.

Lichtslingers

De oude bekende lichtslingers. Deze zijn perfect als je je huis wilt versieren voor Kerstmis. Deze populaire kerst verlichting worden vaak gebruikt om kerstbomen te versieren. Je kunt ze trouwens ook langs de dakrand van je huis hangen. Sommige mensen wikkelen ze zelfs om dingen die ze buiten hebben staan, zoals beelden of zelfs airconditioners. Lichtslingers zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten, en sommige fabrikanten bieden slingers aan met verschillende kleuren in elke lamp. Sommigen mensen kiezen voor deze veelkleurige opties omdat ze hun decoratie bij elke gelegenheid willen kunnen afstemmen. Ondertussen geven anderen de voorkeur aan witte of heldere bollen, zodat ze kunnen mixen en matchen met andere decoraties in hun huis.

LED netverlichting

LED netverlichting is een van de meest populaire kerstverlichting. Ze zijn niet alleen eenvoudig te installeren, maar ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes. Deze lampen zien er geweldig uit op huizen en garages omdat ze de klassieke kerst look creëren waar zoveel mensen van houden. LED netverlichting is de laatste jaren steeds populairder geworden omdat ze energiezuinig zijn. Dit maakt ze kosteneffectief voor mensen die tijdens de kerstperiode geld willen besparen op hun elektriciteitsrekening. Deze LED lampen branden niet zo snel door of dimmen niet zo snel als traditionele gloeilampen. Je kunt dus jarenlang genieten zonder dat je je lampen hoeft te vervangen of iets opnieuw moeten bedraden.

LED starburst verlichting

LED starburst lampen zijn ideaal voor Kerstmis en andere feestelijke evenementen, maar ze kunnen ook worden gebruikt om een beetje kleur aan elke kamer toe te voegen. Wil je indruk maken op je vrienden en familie deze kerst? Dan zijn LED starburst lampen de juiste keuze. Deze verlichting is al jaren populair, maar veel mensen hebben ze nog steeds niet omarmd. Deze lampen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Je zult dus nooit zonder opties komen te zitten als je op zoek bent naar iets dat bij jouw decoratie past.

LED tuinverlichting

LED spaarlampen zijn een geweldige manier om deze kerstperiode een feestelijk gevoel aan je huis te geven. Ze kunnen worden gebruikt om bomen, struiken, hekken en andere delen van je woning te versieren. Ze zijn erg helder zien er ’s nachts geweldig uit. Daarnaast is deze verlichting waterdicht. Je kunt ze dus gewoon buiten laten hangen wanneer het regent of sneeuwt.

Weet jij waar de grootste kerstshow van Nederland is?