Bsdesmidse.nl
Image default
Muziek

Virpp: Het nieuwe platform voor producers zoals jij!

Voor de mensen die dit platform nog niet kennen, Virpp is een online plek waar music producers van over de hele wereld elkaar kunnen ondersteunen en volgen. Ben jij een beginnend artiest of ben je simpelweg nog niet op de plek waar je wilt zijn in je carrière? Dan is de stap om een account op Virpp aan te maken er een om aan te raden! Lees hier waarom.

 

Wat is Virpp?

Zoals net al kort omschreven, is Virpp een super mooi platform voor beginnende producers. Met een account op dit platform kan je je nieuwste songs droppen en kunnen andere producers, artiesten en platenlabels hierop reageren. Dat kan in de vorm van reacties, feedback maar ook kunnen bijvoorbeeld artiesten jou benaderen voor samenwerkingen. Ook labels kunnen jou benaderen voor om op contract te komen. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van jouw inzet en jouw aanwezigheid op Virpp.

 

Waarom Virpp perfect is voor jouw carriere

Met Virpp wordt je niet beperkt tot de Nederlandse markt waar het uitpuilt van het muziektalent. Mensen, artiesten, producers en platenlabels van over de hele wereldbol kunnen naar jouw muziek luisteren. Iedereen is op dit platform gelijk gestemd en er heerst geen misgunning onder de gebruikers. Jij kunt zelf natuurlijk ook reageren op de muziek van anderen. Zo groeit je netwerk binnen de muziekindustrie wat natuurlijk altijd van pas komt!  

 

Maar… Virpp doet niet al het werk!

Virpp is er om jou als artiest te helpen om van jouw hobby je carriere te maken. Echter moet je je niet blind staren op dit platform. Jijzelf bent degene die het uiteindelijk moet doen. Zeg je baan dus nog niet op en blijf moeite stoppen in jouw muziek. Met het blijven verbeteren van jezelf zal je groeien en ook de luisteraars zullen dat merken en waarderen!