Bsdesmidse.nl
Image default
Muziek

Volg een opleiding DJ worden voor beginners

Droom je ervan om voor volle zalen te draaien? Ben je een muzikaal talent? Beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen en passie voor het vak van DJ’s? Steeds meer muziekscholen bieden professionele cursussen aan om DJ te worden voor beginners. Als startende DJ leer je zo de kneepjes van het vak. Vaak hoef je hiervoor geen ervaring te hebben. Als je gemotiveerd bent om veel te leren, is dat vaak al voldoende om succesvol de cursus af te ronden.

Een cursus DJ worden voor beginners

Bij de Gooische Muziekschool in Bussum volg je ook een cursus DJ worden voor beginners. Op deze school krijg je les van professionals die al jaren meedraaien in het vak en echt weten waar ze het over hebben. De docenten leren je de basis van het draaien: van het naast elkaar draaien van tracks, het ontdekken van het mengpaneel tot aan het toewerken naar een climax in je muziek. Ook maak je loops, effecten en leer je tracks mixen. Een ander belangrijk onderdeel van de cursus is het leren luisteren naar muziek. Waar moet je bijvoorbeeld op letten als je aan het draaien bent? Welke muziekgenres matchen met elkaar en welke totaal niet? De cursus leert je dus niet alleen de technische kneepjes van het vak, maar helpt je ook je muzikaliteit verder te ontwikkelen.

Laat je inspireren op deze muziekschool

Op de Gooische Muziekschool in Bussum ontdek je een ruim aanbod aan muzieklessen op het gebied van dans, muziek en musical. Met een grote diversiteit aan instrumenten en rijkserkende opleidingen vind je hier altijd een cursus die bij je past. De school verzorgt lessen in acht gemeentes van de Gooi- en Vechtstreek en Eemland. Tijdens de opleiding DJ worden voor beginners volg je 5 lessen in een speciale DJ-ruimte met alle benodigde apparatuur. De cursus is vanaf 10 jaar te volgen en wordt ook aangeboden voor volwassenen. Een les duurt ongeveer 45 minuten.  Je meldt je aan via een inschrijfformulier of neemt contact op met de school.

https://www.degooischemuziekschool.nl/