Bsdesmidse.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vrieshuis op de juiste locatie

Zoekt u een vrieshuis voor de opslag van uw verse producten? Dan wilt u erop kunnen rekenen dat er op de juiste wijze met uw producten wordt omgegaan. Het is immers belangrijk dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Ook is het prettig als de vriesopslag gelegen is op een praktische locatie, zodat de distributie van uw producten soepel verloopt. Bij Frigo Group hebben we twee grote vrieshuizen tot onze beschikking. Hier kunnen wij uw verse of diepvries producten opslaan op de juiste temperatuur. Of het nu gaat om vlees, vis, groente of brood, wij zorgen ervoor dat er zorgvuldig wordt omgegaan met diverse soorten voedingsmiddelen.

Frigo Group als betrouwbare partner

Frigo Group is in 1973 opgericht en heeft ruime ervaring in de opslag van diverse soorten levensmiddelen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een groot bedrijf, maar nog altijd bent u bij ons geen nummer. Wij benaderen onze klanten op een persoonlijke manier en luisteren graag naar uw specifieke wensen. Het maakt niet uit of u veel opslagplek nodig heeft, of slechts een aantal pallets. Om uw producten in de gaten te houden, maken we gebruik van moderne technologie. Door middel van een Warehouse Management Systeem weten we precies waar producten opgeslagen liggen. Ook kunnen we hiermee de temperatuur van minuut tot minuut monitoren.

Duurzaam koelstransport 

Niet alleen voor diepvries opslag kunt u terecht bij Frigo Group. Ook het koeltransport van uw producten regelen wij van A tot Z. Met onze eigen vrachtwagens en chauffeurs zorgen we ervoor dat voedingsmiddelen goed en wel afgeleverd worden op de eindbestemming. En door producten van meerdere klanten tegelijkertijd te vervoeren in een vrachtwagen, kunnen we kosten sparen en ook het milieu. Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Neem dan contact op en wij gaan graag met u in gesprek. 

  

https://www.frigogroup.com/