Bsdesmidse.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ziektekostenverzekeraar kiezen

Bent u niet meer tevreden met de verzekering die uw huidige zorgverzekeraar biedt? Of is uw situatie veranderd, waardoor u een andere zorgverzekering nodig heeft? Dan is overstappen naar een andere ziektekostenverzekeraar een goede beslissing. De zorg verandert en ook uw gezondheid kan verbeteren of juist achteruit gaan. Het is dan verstandig om op zoek te gaan naar een ziektekostenverzekeraar die een zorgverzekering biedt waar u het meeste profijt van heeft. Dit is niet altijd eenvoudig, aangezien er zoveel keuze is.

Zorgverzekering regio Salland

Salland is een zorgverzekeraar waar u een zorgverzekering af kunt sluiten als u in Overijssel of Gelderland woont. Een groot voordeel van een regionale verzekeraar, is dat de organisatie kleinschalig is. Dit betekent meer aandacht voor u als klant en ook voor de zorg die geboden wordt in de omgeving. Bij Salland gaan we regelmatig in gesprek met zorgaanbieders in de regio. Dit doen we onder andere om afspraken te kunnen maken over de kwaliteit en de kosten van de zorg. We zijn hierdoor echt betrokken en kunnen samen met zorgverleners eventuele knelpunten oplossen. Ook hebben we een beeld van de kwaliteit of wachttijden mbt tot zorg en kunnen u adviseren over de beste behandelaars bij u in de buurt.

Zorgpremies 2021

Kwaliteit is natuurlijk belangrijk, maar u wilt hiervoor niet de hoofdprijs betalen. Bij Salland is dit niet het geval en kunt u altijd rekenen op een scherpe premie. Doordat we geen winstoogmerk hebben, zijn we in staat om de zorgpremie laag te houden. De zorgpremie die u voldoet, kan immers wel beter besteed worden. Bij Salland wordt dit daarom geïnvesteerd in het verbeteren van de zorg. De zorgpremies voor 2021 kunt u binnenkort terugvinden op onze website. Ook kunt u hier direct berekenen wat u gaat betalen voor een zorgverzekering van Salland. Heeft u liever dat wij even met u meekijken? Dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

https://www.salland.nl/