Bsdesmidse.nl
Image default
Auto's en Motoren

Een autodealer in Etten-Leur waar je meteen je verzekering regelt

Bij het kopen van een auto moet je niet alleen rekening houden met de aanschafprijs maar ook met de lopende kosten van de auto. Denk daarbij aan zaken als de wegenbelasting, brandstofkosten en natuurlijk de verzekering. Autodealer MV Motive uit Etten-Leur maakt het je makkelijk door je meteen een voordelige verzekering via DMF Verzekeringen aan te bieden bij de aankoop van een occasion.

Hoe autodealer MV Motive uit Etten-Leur het jou lekker makkelijk maakt

Of je nu een auto hebt als vervoersmiddel of omdat je gewoon graag rijdt, je hebt geen zin om je teveel bezig te houden met droge, saaie stof zoals je verzekering. MV Motive maakt het je op twee manieren erg makkelijk om de auto te rijden die je wilt.

1.      Een automakelaar helpt je bij het vinden van een geschikte occasion

Veel autodealers hebben een grote voorraad occasions die ze op hun website te koop aanbieden. Handig als je langs gaat maar ook een risico voor de dealer zelf. Als een auto niet binnen aanzienlijke tijd verkocht wordt is dat inkomstenderving. Dit risico wordt (gedeeltelijk) afgedekt door de prijs van de auto’s te verhogen. MV Motive doet het anders. Op de website vind je een relatief klein aanbod zodat het risico ook klein blijft. In plaats daarvan vertrouwen ze op meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche. Op basis van jouw wensen gaat een ervaren automakelaar binnen het uitgebreide netwerk van de autodealer op zoek naar occasions die hierbij passen.

2.      Een voordelige autoverzekering direct geregeld

Wanneer de automakelaar een geschikte auto heeft gevonden kun je ervoor kiezen om deze op locatie te bekijken of om het voertuig naar de autodealer in Etten-Leur te laten brengen. Een verzekering bij DMF via MV Motive is ideaal omdat je zo direct verzekerd de weg op kunt. Andere voordelen van deze verzekering:

  • Zowel particulier als zakelijk af te sluiten
  • Altijd een scherpe aanbieding
  • Persoonlijke service bij vragen

Over rijklaar gesproken! Natuurlijk worden ook zaken als de kentekenregistratie voor je geregeld.

Ook voor financieringsmogelijkheden kom je naar MV Motive

Een auto kost geld. De aanschafprijs van een auto is een behoorlijke hap uit je financiën. Maar ook daar helpt MV Motive je bij. Voor zowel zakelijke rijders als privérijders biedt deze autodealer uit Etten-Leur verschillende financieringsmogelijkheden. Wil je hier meer over weten of ben je op zoek naar een bepaalde auto? Neem dan contact op of ga gezellig even langs. Dat is overigens ook in de avonduren mogelijk als je van tevoren even belt.