Bsdesmidse.nl
Image default
Beauty en verzorging

Met een fraai Oris horloge kunt u overal voor de dag komen

Koop uw Oris horloge bij een ervaren juweliers

Zoekt u een fraai horlogemerk zoals een Oris horloge? In de provincies Flevoland en Gelderland kunt u voor dit topmerk horloges, maar ook voor andere kwaliteitshorloges, terecht bij Zuyver Juweliers, een ervaren en betrouwbare juwelier met fysieke winkels in Dronten en Harderwijk. Of u nu in Ermelo, Lelystad, Putten, Biddinghuizen, Nunspeet of Elburg woont: de fysieke vestiging van Zuyver Juweliers is goed bereikbaar. Voor de Oris horloges kunt u terecht in de vestiging in Dronten

Waarom kiezen voor een Oris horloge?

Horloges van het gevestigde Zwitserse topmerk Oris – opgericht in 1904 – staan bekend om hun betrouwbaarheid, degelijkheid en luxueuze uitstraling. Alle horloges van Oris zijn mechanische horloges en hoofdzakelijk ontworpen voor mannen. In de Zuyver vestiging te Dronten kun je terecht voor vier van de bekendste series uit de Oris-collectie: de Culture serie, de Diving serie, de Aviation serie en de Motor Sport serie. Stuk voor stuk geweldige horlogeseries die mondiaal uniek zijn.

Enkele modellen Oris horloges

Tot de topmodellen uit de vier genoemd Oris-series moet zeker de prachtige Skeleton uit de Culture serie worden genoemd, maar minstens zo fraai zijn onze Big Crown modellen – voorzien van een lunet – en de ProPilot modellen met chronograaf, GMT/small second en day-date uit de befaamde Aviation serie. Voor duikliefhebbers zijn er diverse horloges beschikbaar in de Diving serie, zoals de Oris Aquis uitvoeringen. Deze zijn gemaakt van excellent materiaal en daardoor zeer duurzaam. Het bijzondere van de Diving collectie is dat deze horloges tot op 1000 meter onder water gebruikt kunnen worden. Een indrukwekkend model van Motor Sport is de Oris Williams serie, die is geïnspireerd door de Formule 1 sport.