Bsdesmidse.nl
Image default
Auto's en Motoren

Voor premium chiptuning moet je bij Rhino Tuning zijn

Rhino Tuning is dé specialist voor cartuning Den Haag en omgeving. Wij gebruiken professionele software en hardware. Op iedere aanpassing geven we volledige garantie. Als je niet blij bent met het resultaat, krijg je je geld terug. Met name voor auto’s met een turbomotor kunnen we een aanzienlijke prestatieverbetering realiseren. Soms zelfs tot 40%. Heel concreet zul je merken dat je veel sneller optrekt, soepeler rijdt en meer snelheid haalt. Het effect dat we kunnen bereiken hangt af van het merk en het type auto dat je bezit. Je kunt sowieso rekenen op:

  • een comfortabelere rijstijl;
  • snellere acceleratie;
  • meer trekkracht en vermogen;
  • hogere topsnelheid;
  • concrete besparing op brandstof doordat je zuiniger rijdt.

Rijd je in een wagen zonder turbo? Ook voor jou is chiptuning zinvol: het rendement dat we bereiken ligt rond de 9%.

ChipTunen Den Haag

Chiptuning Den Haag is in de volgende categorieën in te delen:

-stage 1 voor auto’s zonder turbo motor;

-stage 1 voor auto’s met turbo motor;

-stage 2 chiptuning.

Bij stage 1 valt de toename in vermogen binnen de veiligheidsgrenzen. Stage 2 tuning passen we alleen toe op uitdrukkelijk verzoek. De optimalisatie gaat een stapje verder. Het betreft vaak sportwagens en getunede auto’s. De medewerkers van Rhino Tuning hebben veel ervaring. Ze werken snel en vakkundig. In de meeste gevallen kun je onder het  genot van een kopje koffie of thee wachten tot je auto klaar is. De originele software-instellingen worden natuurlijk bewaard. Als je uiteindelijk niet tevreden bent over de aanpassingen, zetten we alles terug zoals het was. 

Antwoorden op veel gestelde vragen staan op rhinotuning .nl. Daar vind je ook de actuele tarieven. Als jij een afspraak wilt maken bij Rhino Tuning kun je het online contactformulier invullen. Zodra de gegevens verwerkt zijn, belt een van de medewerkers je om een datum te prikken. Langkomen, bellen of mailen kan natuurlijk ook. Hierbij de gegevens:

Westvlietweg 72L

2495 AA Den Haag

+31 70 20 42 900

 

https://rhinotuning.nl/