Bsdesmidse.nl
Image default
Eten en drinken

Confit de Canard kopen

confit de canard kopen bij LeJean, dan weet je zeker dat je een heerlijk gerecht op tafel kunt zetten. Kwalitatief hoogwaardig gevogelte is namelijk super belangrijk bij de online slager. Combineer de Confit de Canard met knapperige aardappeltjes en frisse groente om jouw gezin of gasten lekker te laten genieten. Zo haal je echt de Franse sfeer in huis voor een echt vakantie gevoel. Bekijk ook de rest van het ruime assortiment op de webshop want er is genoeg te ontdekken.

De beste gevogelte bij het vleesatelier

De webshop bestaat sinds 2017 en het is een ware uitvinding dat jij kwalitatief hoogwaardig vlees en gevogelte gewoon bij jou thuis kunt laten bezorgen. Je kunt kiezen uit acht verschillende categorieën waarin je natuurlijk de klassieker zoals varkensvlees en kip kunt vinden, maar ook exotisch vlees zoals zebra of krokodillen filet. Klinkt dat niet spannend? Het vleesatelier doet er alles aan om ervoor te zorgen dat elk stukje vlees uniek is en dat de dieren op de boerderijen van herkomst goed worden behandeld.

Verschillende soorten Confit de Canard bij het vleesatelier

Laten we het maar over Confit de Canard hebben, want daar heb je bij het vleesatelier genoeg keuze in. Natuurlijk kun je bij de webshop van het vleesatelier terecht voor een heerlijke verse Confit de Canard en een Cofit de Canard set. Dan kun je pas echt de chef-kok uithangen. Maar voor wie de Confit de Canard een tijdje wilt bewaren, kan ook voor de Confit de Canard in blik of in pot gaan. Ben jij van plan om een paar gasten uit te nodigen voor een heerlijk diner? Ga dan voor een perfecte maaltijd en bak de aardappels en groente in de eendenvet van de webshop. Alle smaken passen dan perfect bij elkaar.

Confit de Canard bestellen bij het vleesatelier?

Het grote voordeel van het bestellen van vlees bij het vlees atelier is dat jij niet je huis uit hoeft. Het vleesatelier bezorgt het heerlijke vlees gewoon bij jou thuis. Bestel meteen een paar goede stukken vlees want als jij in de webshop boven de 50 euro besteedt, krijg je de verzending gratis. Zoek jij liever je vlees uit in een fysiek winkel waar je het vlees kunt zien? Geen probleem, dan kun je langskomen bij het vleesatelier op Veenpoldersweg 22 Leidschendam .