Bsdesmidse.nl
Image default
Eten en drinken

Spaanse wijn

Ben jij opzoek naar een heerlijke Spaanse wijn om het gevoel van een heerlijke vakantie in Spanje te kunnen herbeleven? Wil jij graag weten wat de lekkerste soorten Spaanse wijn eigenlijk zijn? Lees dan zeker even deze blog verder want daar ga ik het in deze blog met jullie over hebben. Meer welke soorten Spaanse wijn zijn er allemaal?

Soorten Spaanse wijn

Er zijn heel veel verschillende soorten en smaken beschikbaar. Door het prachtige bergachtige landschap van Spanje staat Spanje op nummer 3 van de wereld als het gaat om de productie van wijn. Net zoals in Frankrijk zijn er grote hectaren wijngaarden te vinden alleen door het Spaanse bergachtige landschap wordt bijvoorbeeld de productie een klein beetje belemmerd. Echter zorgt deze mindere productie niet voor een minder lekkere smaaksensatie. Er groeien verschillende druivenrassen dus er zit gegarandeerd ook wat voor jou tussen. Op basis van ervaringen heb ik een top 3 van de lekkerste wijnen gemaakt. Op nummer 1 staat de Clearly Organic BIO RED. Dit is volle rode wijn. De wijn is erg fruitig van smaak en is naast biologisch ook nog eens veganistisch. Ideaal voor de veganisten onder ons dus! Op nummer 2 staat de Gildewijn Castillo Rose. Dit is een heerlijke Spaanse Rose wijn. Met een alcohol percentage van 12% is deze zeker het proberen waard! Op nummer 3 staat de Gildewijn Castillo Marvino Cordial White. Deze wijn is goudgeel van kleur en ruikt naar tropisch fruit en bloemen. De smaak is ook wel jong, verfrissend en perzik getint te noemen. De top 3 even op een rijtje:

–        Clearly Organic BIO RED

–        Gildewijn Castillo Rose

–        Gildewijn Castillo Marvino Cordial White

Spaanse wijn kopen?

Ben jij na het leven van deze blog helemaal overtuigd en wil jij ook genieten van een heerlijk wijntje? Dat kan! Bekijk zeker even deze goedkope webshop met verschillende soorten Spaanse wijn!

https://www.horecagoedkoop.nl/wijn/land/spaans