Bsdesmidse.nl
Image default
Eten en drinken

Welk pannenkoekenhuis in de buurt is een aanrader?

Op zoek naar een pannenkoekenhuis in de buurt van Katwijk en omstreken? Misschien heeft u al gezien dat u de keuze hebt uit twee pannenkoekenhuizen in de buurt: Pannenkoekenboerderij Katwijk en De Beslagkom. Maar welke moet u kiezen? Hieronder worden de plus- en minpunten van beide pannenkoekenhuizen in de buurt van Katwijk voor u op een rijtje gezet. Immers hebben we allemaal zo onze eigen wensen als het gaat om een bezoek aan een restaurant. De één zoekt een pannenkoekenhuis met faciliteiten voor kinderen, terwijl de ander zich misschien afvraagt of er ook geschikte arrangementen voor senioren te vinden zijn. Laten we daarom eens de pannenkoekenhuizen in de buurt van Katwijk onder de loep nemen.

Pannenkoekenhuis in de buurt #1: De Beslagkom

Wanneer u een kijkje neemt naar de recensies op Google, is er één pannenkoekenhuis in de buurt dat er echt bovenuit steekt: De Beslagkom. Verwonderlijk zijn deze hoge cijfers niet. Ten eerste is het aanbod uiterst betaalbaar en tevens divers. Pannenkoeken zijn er in allerlei soorten en maten, en het is tevens mogelijk om te kiezen uit een wijd assortiment aan vlees- en grillgerechten. Wat daarnaast opvalt aan dit pannenkoekenhuis in de buurt, is het grote aanbod aan arrangementen. Zo betaalt u minder voor een avond op maat voor u en uw gezelschap. Vele arrangementen zijn gericht op grote groepen van meer dan 20 personen. Daarnaast zijn er specifiekere arrangementen, bijvoorbeeld het senioren arrangement of het high tea arrangement. Tot slot kunt u bij De Beslagkom ook terecht voor kinderfeestjes. Zij beschikken namelijk over een groot speelparadijs. Kortom, iedereen is welkom bij De Beslagkom.

 

Pannenkoekenhuis in de buurt #2: Pannenkoekenboerderij Katwijk

Een andere optie waar u voor kunt kiezen is Pannenkoekenboerderij Katwijk. Dit restaurant ligt pal naast recreatiegebied Panbos. Het aanbod is er groot (meer dan 100 pannenkoeken) en ook voor kinderen zijn er speciale pannenkoeken. Faciliteiten voor de kids zijn er helaas niet.