Bsdesmidse.nl
Image default
Eten en drinken

De lekkerste broodjes bij deze broodjeszaak in Breda

Bij Quick Lunch Shop in Breda kunt u met uw collega’s de lekkerste broodjes bestellen voor de lunch. Deze broodjeszaak is gevestigd op industrieterrein Emer-Noord en levert aan bedrijven in heel Breda en omgeving. Wilt u als particulier genieten van deze broodjes? Dan kunt u uw bestelling afhalen of gaan eten in de lunchroom. Daar vindt u plek voor wel 35 man. Ook als u met collega’s of een zakenrelatie wilt gaan lunchen, is dit een toplocatie. Wilt u de bestelling liever op kantoor laten leveren? Bestel dan ruim op tijd, zodat Quick Lunch Shop uw bestelling goed kan verwerken en bezorgen.

De keuze uit een ruim aanbod aan broodjes en maaltijden

Als u lunch gaat bestellen bij deze broodjeszaak in Breda, heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan broodjes en zelfs complete maaltijden. Zo kunt u kiezen uit witte en bruine broodjes, stokbroodjes, boerenbollen, Italiaanse bollen en sandwiches. Wilt u liever een warme maaltijd bestellen? Dan heeft u ook de keuze uit diverse soepen, pannetjes, uitsmijters en zo’n tien verschillende gerechten. Alle gerechten en broodjes zijn van topkwaliteit en met zorg gemaakt voor u. Zo kunt u heerlijk lunchen met collega’s, zakenrelaties of natuurlijk gewoon met vrienden, familie of alleen in de lunchroom. Wilt u liever bestellen? Dan zorgt deze broodjeszaak voor een tijdige levering. Kwaliteit en service staan beide hoog in het vaandel bij Quick Lunch Shop.

Bestel uw favoriete broodjes direct telefonisch

Wilt u met uw collega’s heerlijke broodjes bestellen voor de lunch en deze op kantoor laten bezorgen? Bestel dan direct bij Quick Lunch Shop door deze broodjeszaak te bellen en laat de broodjes of maaltijden tijdig leveren op de gewenste locatie in Breda. Wilt u liever lunchen in de op locatie? Ga dan gerust langs in de lunchroom en geniet van heerlijke verse broodjes en maaltijden.