Bsdesmidse.nl
Image default
Eten en drinken

Wie kent het niet: ketel 1

Al jarenlang is deze jonge jenever een begrip in de jenever wereld. Het is ook echt iets om trots op te zijn want het is namelijk een sterk stuk Hollandse ambacht die afkomstig is uit Schiedam. Een waar Nederlands pareltje dus! Vele jenever liefhebbers beschouwen deze jenever als een van de meest populaire in zijn soort. 

Waar komt ketel 1 vandaan?

De naam van de jenever valt zeker op. Deze naam stamt namelijk af van de oudste distilleerketel van dit merk. Jarenlang hebben ze geëxperimenteerd met verschillende kruiden en specerijen. Het resultaat hiervan mag er zeker wezen. Uiteindelijk heeft al deze experimenten geleid tot de ontwikkeling van Ketel 1 jenever. Het is zeker een moderne jenever te noemen die een fraaie historie heeft. 

De kwaliteit van deze jenever is onmiskenbaar en zeker een van de hoogste categorieën. Ketel is zo goed te herkennen aan zijn rijke, maar ook soepele smaken. Hij is zacht met zijn neutrale smaak. Het is een heerlijke jenever om mee te borrelen. Je kunt er puur van genieten in een authentiek borrelglas Echter is het ook prima aan te raden om ermee te mixen. Zo is deze jenever prima te mixen met cassis, cola ginger ale of bitter lemon. 

Kortom, hoe je ketel 1 ook drinkt, deze jenever is onmisbaar op een borrel. Bestel je flessen Ketel 1 voordelig op drankdozijn.nl