Bsdesmidse.nl
Image default
Eten en drinken

Koffiebar op locatie door Bar Company

Wij van Bar Company zijn in vele markten thuis maar niets gaat ons zo goed af als koffie. Bent u opzoek naar een koffiebar op locatie, een volautomatisch koffiezetapparaat of pakt u groots uit en neemt u er een barista bij? Bij Bar Company bent u zeker aan het juiste adres. Al bijna 20 jaar voorzien wij feesten en evenementen van heerlijke koffie en dit doen wij altijd met veel plezier.

Koffie catering

Koffie is bij de gemiddelde Nederlander razend populair en er is maar 20% die zegt niet regelmatig koffie te drinken. Een koffiebar op locatie voor uw beurs, vergadering, personeelsfeest of misschien wel gewoon voor uw huisfeest is dus altijd een groots succes. Dit is iets wat wij bij Bar Company ook altijd ervaren. Een verse bak koffie wordt altijd warm ontvangen.

Koffiebar op locatie met barista

Bij ons draait alles om smaak en beleving en wat geeft nou meer beleving aan koffie dan een professionele barista! Dit is ook de reden dat wij veel tijd investeren in het opleiden van onze werknemers en je dus altijd een professionele barista achter uw bar zult hebben staan. Maar een goede barista is niet alles. Voor echte kwaliteitskoffie is ook materiaal nodig van hoge kwaliteit en hierdoor hebben wij gekozen om hier zeker niet op te sparen. Voor kwaliteit en professionaliteit moet u bij Bar Company zijn.

http://www.barcompany.nl