Bsdesmidse.nl
Image default
Financieel

Ervaringen Tentoo Payrol

 

Nagenoeg iedere ondernemer heeft wel eens van Payrolling gehoord. Door middel van payrolling is het niet alleen mogelijk om erg veel papierwerk te besparen, maar ook om je jaarlijkse kosten naar beneden te halen. Dit komt door het feit dat de payroll bedrijven de verantwoordelijkheid uit handen nemen. Mocht je gebruik willen maken van een Tentoo constructie dan is het mogelijk om te kiezen voor de diensten van Tentoo. Aangezien nog lang niet iedere ondernemer bekend is met deze aanbieder hebben we besloten om de belangrijkste informatie hieronder voor je op een rijtje te zetten.

Wat zijn payroll bedrijven?

Verderop in dit artikel zullen wij je meer laten zien over de voordelen die je kunt ondervinden bij het gebruik van Tentoo voor het opzetten van een payroll constructie. Maar voor het zover is doen we er eerst verstandig aan om even kort stil te staan bij de payroll bedrijven zelf. Een payroll bedrijf kan eigenlijk gezien worden als een soort tussenpersoon tussen jouw bedrijf en de werknemer. Deze tussenpersoon neemt de mensen die in werkelijkheid voor jouw werken in dienst. Door middel van deze speciale payrolling constructie ben je zelf niet meer de juridisch verantwoordelijke partij over deze werknemers. Dit maakt het mogelijk om aanzienlijk veel kosten op jaarbasis te besparen. Daar komt bij dat je je niet meer hoeft te buigen over de administratie maar dat je dit gewoon uit handen kunt geven.

Wat zijn de voordelen en nadelen van Tentoo?

Nu je weet wat de rol is van payroll bedrijven is het tijd om te kijken naar de voordelen die je kunt ondervinden bij de dienst van Tentoo. Het belangrijkste voordeel wat Tentoo te bieden heeft is het feit dat je werkgeverschap zonder enige vorm van risico kunt realiseren. Dit kan ervoor zorgen dat je op de lange termijn erg veel geld bespaart nu je als werkgever niet meer zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Daar komt bij dat Tentoo de administratie voor de salarissen en de uitbetaling ook onder handen zal nemen. Door je te ontzorgen kun je het jezelf als ondernemer een stuk eenvoudiger maken dan voorheen. Het laatste voordeel is het feit dat je zelf de volledige controle kunt behouden tijdens het project. Hoewel de kosten niet bepaald laag zijn zal je door de vele voordelen een prima keuze hebben gemaakt.

Super eenvoudige payroll

Payrolling is dankzij Tentoo super eenvoudig geworden. Aangezien de kosten aanzienlijk kunnen verschillen tussen de diverse bedrijven is het handig om een offerte aan te vragen. Door middel van een offerte krijg je in een oogopslag meer inzicht in de totale kosten die je kunt verwachten. Mocht je nog meer te weten willen komen over de diensten van Tentoo dan kan je hier op bovenstaande site overigens nog veel meer handige informatie vinden!