Bsdesmidse.nl
Image default
Beauty en verzorging

De beste kapper in Delft

Op zoek naar de beste kapper in Delft? Volgens velen is dat Mienis Kapsalon op de Spoorsingel 60 in Delft. Het klassieke interieur van de kapsalon is een genoegen om naar te kijken, het is namelijk weer eens wat anders dan alle moderne en klinische inrichtingen van veel kapperszaken. Waarom is Mienis Kapsalon de beste kapper in Delft? Ten eerste kunt u altijd zonder afspraak terecht. Daarnaast hebben de goed getrainde en ervaren kappers kennis van de laatste trends en kunnen ze u prima adviseren als u er trendy bij wilt lopen. Een derde pluspunt van deze kapsalon is de enorme lijst aan behandelingen en mogelijkheden. Er zit zo altijd wel iets voor u bij en daarnaast kunt u ook behandelingen combineren. De laatste, en misschien wel belangrijkste, reden waarom deze kapper in Delft de beste is, is omdat alle kappers een passie voor het vak hebben en al uw haarwensen kunnen laten uitkomen.

Welke behandelingen zijn er allemaal mogelijk?

Er zijn zoveel mogelijke behandelingen mogelijk dat ze in categorieën geplaatst zijn: knippen, kleuren, extensions, omvorming, natuurlijke pruik & haarstuk en bruidskapsel. Neem bijvoorbeeld het bruidskapsel. U wilt er voor uw grote dag natuurlijk op uw best uitzien. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij Mienis Kapsalon terecht voor hun bruidskapsel. Hoewel mannen meestal een vrij simpel kapsel kiezen, ligt de zaak voor vrouwen en hun bruidskapsel vaak toch wat ingewikkelder. Daarom wordt aangeraden om ruim van tevoren (8 tot 6 weken) een afspraak te maken om over uw voorkeuren en opties te praten. Neem dan ook vooral uw hoedje of sluier mee! Afhangend van uw wensen heeft u dan een afspraak voor kleuring en op de dag zelf een afspraak voor uw bruidskapsel. Zo wordt het een dag om nooit te vergeten!

Wat zijn de kosten?

Het kostenplaatje is vrij duidelijk bij deze kapper in Delft. Een normale knipbeurt kost voor de heren bijvoorbeeld € 17,20 en voor de vrouwen € 25,90. Wilt u ook uw haren laten wassen en conditioning aanbrengen? Ook uw halflange haren laten drogen? Dat kost € 8 extra. Op deze wijze kunt u zelf uw behandeling samenstellen en heeft u een afspraak op maat. Terugkerende klanten kunnen van speciale korting gebruik maken en voor het bijwerken van bijvoorbeeld uw pony of bakkebaarden bent u altijd welkom. Deze ‘bijwerk-behandelingen’ zijn gratis.

https://mienis-kapsalon.nl/