Bsdesmidse.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Tattoo Studio WhiteDog: realistische tatoeages, een relaxte sfeer en uitstekende service

Portrettatoeages winnen snel aan populariteit. Fans kiezen voor een mooie afbeelding van hun favoriete zanger / acteur / sporter. Ouders vereeuwigen kinderen op armen en / of benen. Baasjes herdenken / eren een (overleden) huisdier met een mooie tattoo. Bij iedere tatoeage, maar zeker bij portretten komt het aan op puur vakmanschap. En helaas, maar waar: niet elke tatoeëerder heeft het in de vingers. Zoek jij een ervaren tatoeage expert voor een authentieke portrettatoeage? We prijzen Tattoo Studio WhiteDog in Lage Mierde (net onder Tilburg) vol overtuiging aan. Voor een professioneel tattoo portret kun je hier zeker terecht.

Een aantal tips op het gebied van portretten. Zorg voor een scherpe, heldere foto met een uitstraling van de persoon / het dier die in jouw beleving ‘klopt’. De tattoo zal -in de meeste gevallen- een realistische kopie zijn van de foto, dus zoek er eentje uit die je echt mooi en passend vindt. Bedenk van te voren of je voor kleur gaat of dat je de voorkeur geeft aan een zogenoemd ‘black and grey’ portret. Meestal wordt bij sterren / helden / super heros gekozen voor een pallet aan kleuren. Bij (overleden) dierbaren zijn zwart- en grijstinten gangbaar. Voor de duidelijkheid: dit zijn geen regels, maar voorkeuren. Jij bent en blijft degene die beslist over de tatoeage. Een derde advies: ga niet over één nacht ijs. Neem de tijd om te bepalen wat je precies wilt, hoe groot of klein en waar natuurlijk. Overleg vooral ook met het Tattoo WhiteDog-team. Zij delen graag alle knowhow en expertise met je.

Moet een tattoo realistisch zijn? Nee, het is geen must. Er kunnen altijd bepaalde accenten gezet worden. Punten die jij belangrijk vindt, worden dan benadrukt. Zie het zo: iedere portret tattoo is 100% persoonlijk. Het is jouw dierbare, jouw foto en jouw tattoo!

Bij Tattoo Studio WhiteDog wordt op afspraak gewerkt. Je kunt telefonisch, via mail of per app contact opnemen: +31 (0) 85 130 84 65, info @ tattoowhitedog .nl, 06 44 436 361.

https://tattoowhitedog.nl/